Bursaspor yönetimi ve oyuncuları biber gazı mağduru Yusuf Emir’i ziyaret etti

Bursaspor Kulübü’nün üst düzey yöneticileri, teknik ekibi ve oyuncuları, 29 Ekim’de Trabzonspor forması giymiş haldeyken sokakta otururken maruz kaldığı biber gazı saldırısının ardından tedavi görüp taburcu olan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat’ı ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Kulübün ikinci başkanı Metin Genç, futbol şube sorumlusu Sedat Topaloğlu, sportif direktör Mustafa Gönden, teknik direktör Murat Sözkesen ve oyuncuların bulunduğu heyet, bu talihsiz olay karşısında duyulan üzüntüyü aileyle paylaştı.

Sedat Topaloğlu ziyaret esnasında, “Şehrimizde iyilik, anlayış ve güzellik hakimdir ancak nadiren de olsa böyle olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu, Bursa’ya gölge düşüremez. Bizler Bursa’nın en büyük markası olan Bursaspor Kulübü olarak buradayız ve yanınızdayız. Yusuf Emir kardeşimizin her daim yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: AA

Yeşil-beyazlı kulübün futbolcuları da Yusuf Emir’e imzaladıkları Bursaspor ve Trabzonspor formalarını armağan etti.

Olayın yaşandığı gün, Sadi Etkeser İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi’nde bir arkadaşıyla birlikte kaldırımda otururken, Veysel İ. isimli şahsın biber gazı saldırısına uğramıştı.

Genç yaşta yaşadığı bu travmatik deneyimin ardından hastanede gerekli tedavileri alan Yusuf Emir, sağlığına kavuşarak evine dönmüştü. Saldırgan Veysel İ. ise polis ekiplerince yakalanarak tutuklanmış ve adalete teslim edilmişti. (AA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x