Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Sevilay Tilda Oğuz oyuncu eşi Umut Oğuz’dan 1 milyon TL’lik tazminat istedi
- Seher Alp
- 26 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Oyuncu Umut Oğuz’a 6 yıllık eşi Sevilay Tilda Oğuz boşanma davası açtı. 1 milyon liralık…
Ekmeğe Yılbaşı Zamı: 13,5 Lira Olması Bekleniyor
- Seher Alp
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Ankara'da ekmek fiyatı 1 Ocak 2025'te 10 liradan 13,5 liraya çıkarılacak, vatandaş tepki gösterdi.
Kasım indirimlerine dikkat! Bakanlık’tan kampanyalara yakın takip!
- Seher Alp
- 22 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Ticaret Bakanlığı, kasım ayında başlatılan indirim kampanyalarını mercek altına aldı. Bu dönemde en çok şikayet…